x
x
Regisztrálok

Már regisztáltál?

x
Belépek
Elfelejtettem a jelszavamat!

Még nem regisztráltál nálunk?
Hozd létre saját fiókodat!
Ezt követően tudsz képzéseinkre jelentkezni!

Regisztrálok
x
Elfelejtett jelszó

Nem jut eszedbe a jelszavad?
Ez mindenkivel előfordulhat! A regisztrált e-mail címed megadása után, kapsz egy e-mailt a további teendőidről!

Bemutatkozás

Megtehetem, meg tudom tenni
és meg is teszem!

Szőnyi Ferenc, Ultratriatlon Világkupa összetett győztese

Az Oskola.hu csapatának célja, hogy segítsen és támogasson a tudás megszerzésének rögös ösvényein, a céljaidhoz vezető úton.

Kreativitás

Interaktivitás

Rugalmasság


Mobilitás

Szakmai felkészültség

Mi az Oskola.hu?

Az Oskola.hu Magyarország első online virtuális képzési intézménye, ahol tanfolyamok, tréningek, konferenciák széles tárházából választhatsz. Képzéseink "felhőalapú" virtuális osztálytermekben zajlanak, melyek bárhonnan, bármikor elérhetőek. Véleményünk szerint a felgyorsult világunkban az általunk is képviselt virtuális oktatás lehet a tudás átadásának következő generációja, mellyel megfelelhetünk az élethosszig tartó tanulás követelményeinek. Kreativitás, interaktivitás, rugalmasság, mobilitás és szakmai felkészültség a jelszavaink, melyeket az előadásainkon megtapasztalhatsz. Képzéseink száma napról napra gyarapszik a magas minőségi színvonal megtartása mellett. A hallgatóink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztjük tanfolyamainkat. Oktatóink magas képesítéssel, kiemelkedő szaktudással, jó előadókészséggel és sok éves tapasztalattal rendelkeznek, melyek segítségével könnyedén és élvezetesen adják át Neked a szükséges tudást.

Tapasztalataink szerint nem elég az ismeretek elsajátítása, mert azok gyakorlás nélkül idővel elhalványulhatnak, ezért indítottuk az ingyenes "Kávéház" szolgáltatásunkat. A "Kávéház" a virtuális osztálytermeinkben van, ahova a megadott időpontokban ülhetsz be átbeszélni egy-egy Neked tetsző témát az azonos érdeklődési körű emberekkel (akár idegen nyelven), ezzel fejlesztheted és fenntarthatod a témával kapcsolatos tudásodat.

Miért tanulj itt?

Mi mindig szem előtt tartjuk, hogy a tanulás számodra nem a cél, hanem egy eszköz a céljaid eléréséhez. A céljaidat Te tudod megfogalmazni (pl. sikeres egyetemi felvételi, nyelvvizsga a diplomához, használható nyelvtudás egy jó álláshoz, prezentálás angolul az előléptetéshez, az Excel magabiztos használata a gyorsabb munkáho, stb.), amelyek eléréséhez segítséget nyújtunk képzéseinkkel. A virtuális osztálytermi oktatás számtalan új lehetőséget biztosít a tanítás színvonalának növelésére, melyeket megfelelő módszerekkel vegyítve a tanóráink látványossá és gyakorlatiassá válnak. Az Oskola.hu csapata a tanórákon arra törekszik, hogy a tanulás élményt jelentsen számodra és könnyedén elérd céljaidat. Az órákon bárhonnan részt vehetsz, ahol internetkapcsolat van, ha véletlenül lemaradnál valamelyik óráról, akkor azt bármikor visszanézheted felvételről.